Дизайна е шаблона/рамката на сайта. Снимките, текстовете и менютата в дизайните са примерни и ще бъдат заменени с ваши или подходящи за вашата дейност, както и езика на сайта. С тях може да добиете представа как би изглеждал сайта ви като разположение, обща визия.

Пакет изработка на онлайн магазин основен – 690лв.

Нямате ограничения в броя продукти, категории, под категории в магазина ви. Опция за пазаруване като гост или с регистрация. Възможност да предоставяте намаления на продуктите, модули за да покажете вашите подобни продукти, промоционални продукти, последни продукти, 3 месеца безплатен хостинг, 1 год. безплатен домейн за магазина ви, GDPR, SSL сертификат, уведомления по имейл за получена поръчка за клиента и администратора на сайта. Естествено и кошница/количка за добавените продукти. Базова сео оптимизация.

 

Пакет изработка на онлайн магазин плюс – 950лв.

Всичко от основният пакет + възможност за плащане с карта съобразено с изискванията на наредба 18 на нап ако не приемате други плащания в реален магазин със същата фирма (в брой  и с карта), публикуване на продуктите ви автоматично във фейсбук. Модул социални мрежи, допълнителни страници за магазина ви – възможност за блог. Модул за издаване на фактури. 

 

0
Количката е празна