Включва: Поддържане на сайта в добро техническо състояние и реакция при нужда . Консултации по телефон, имейл или на място в офиса ни – до 4 астрономически часа на година общо.

Поддръжка – Пакет “стандарт” – 320.00лв.

Включва: Поддържане на сайта в добро техническо състояние и реакция при нужда . Актуализиране на съдържанието в  и  консултации по телефон, имейл или на място в офиса ни- до 8 астрономически часа на година общо.

Поддръжка на онлайн магазини от 170лв/година

Поддръжката на онлайн магазините включва техническа поддръжка на магазина- при нужда неограничена като време , помощ по телефон, имейл, скайп  или на място в офиса в работно време до 4 часа (без качване на материали по сайта, извън първоначално дадените при създаването му, без инсталиране на модули и корекции по готовият вече магазин).

Часова поддръжка- 10часа – 400.00лв.   

10 часа за 400лв на година
До изчерпване на часовете или до изтичане на 1 година.

Часова поддръжка- 5часа – 200лв

5 часа за 200лв на година
До изчерпване на часовете или до изтичане на 1 година.

Консултация или поддръжка без пакет – 52лв/час

Ако имате нужда от друга поддръжка извън стандартните ни пишете

Поддръжката на уеб сайта –

е едно от най-важните неща за добрата работа на сайта успоредно с домейна и хостинга. Практиката показва, че най-добре и безпроблемно работят поддържаните сайтове от самото начало. Ако отложите това за по-нататък има риск след това  поддръжката да струва много повече тъй като са изпуснати вече важни ъпдейти или вече има пропуски в системата.  В поддръжката влиза – обновяване на ядрото на сайта и компонентите му- защото старите версии са отворен път за хакерски атаки. Добре е обновяването да се прави от професионалисти – най-добре от хората изработили го, тъй като може да има несъвместимост между версиите на самото ядро или между него и добавените компоненти. Консултации за сайта – когато имате затруднения или въпроси свързани с него. Без поддръжка ще бъдете таксувани на започнат час, което е в пъти повече отколкото ще ви излезе в пакет поддръжка.

 

! TIPS

Винаги е добре за поддръжка да попитате първо фирмата изработила сайта ви и  да я поръчате веднага след изработката му.

как да започнем бизнес