Изработка на Уеб Сайт – Цени и Пакети за Всеки Бизнес

Вижте нашите конкурентни цени за изработка на уеб сайтове. Изберете най-подходящия план за вашия бизнес и се възползвайте от професионална изработка на сайт още днес.

Нашите Пакети:

Базов Пакет – 330лв

 • Оптимално решение за ново стартиращи бизнеси
 • Включва базов дизайн и основни функционалности
 • Създаване на до 5 страници (Начална, За нас, Услуги, Контакти, Блог)
 • Едномесечна поддръжка след старта

Плюс Пакет – 780лв

 • Подходящ за растящи бизнес
 • Включва дизайн по- избор и допълнителни функции
 • Създаване на до 10 страници
 • SEO оптимизация за по-добра видимост в Google
 • Тримесечна поддръжка след старта

Премиум Пакет – 1800лв

  • Идеален за бизнеси, които искат цялостна уеб трансформация
  • Дизайн с допълнителни интерактивни функции
  • Неограничен брой страници и интеграция на е-търговия (ако е необходимо)
  • SEO оптимизация и включване в основни уеб директории
  • Полугодишна поддръжка след старта (до 4 часа на месец)
  • Създаване на google ads рекламна кампания или оптимизиране на съществуваща  – еднократно

Цените за изработка на уеб сайт при нас обичайно са пакетни- т.е. включват всичко необходимо за първоначалното стартиране на вашият сайт. Може сами да изберете и конфигурирате нужните ви опции. Всички изработени от нас сайтове са динамични – с лесен за ползване админ панел през който може да променяте съдържанието си сами и всички могат да се зареждат без проблем на мобилни устройства – телефон, таблет.

Изработка на уеб сайт – всички наши пакети включват

– Инсталация и конфигурация на напълно функционален уеб сайт на системата (wordpress), с дизайна (визията) по ваш избор- избрани от тук  или от тук  .

– демо/примерно съдържание – до 5 страници,

– инсталиране и конфигуриране на модул за сео оптимизация, кеш(за бързо зареждане на сайта), оптимизация на изображения и gdpr (изключително важно за да работи сайта ви добре)

– инструкции

– консултация до 15 мин.

 Домейн .com,net,org,info,eu, biz (името на сайта) за 1 година и хостинг (мястото в интернет за вашият сайт)за 3 месеца , ssl сертификат  (след това домейн -34лв/год, хостинг 90лв /год)

Всички дизайни са адаптивни за мобилни устройства. Всеки един от тях в горната част ще има меню с бутони по ваш избор и лого – картинките и текстовете са примерни и могат да се заменят с ваши или подходящи за вашата дейност. 

Може да наградите с опции по избор от по-долу:


 

 

Срока за инсталация на уеб сайта е 2-3 работни дни след плащане

За въвеждане на ваше съдържание (ако е избрана тази опция) е 7 раб. дни

За сайта е задължително да имате хостинг и домейн – може да имате закупен от друго място или да изберете тази опция – но е задължително да има. Домейна е името на сайта (напр. firma.com), хостинга  е мястото което ползва сайта ви в интернет.

Цените са за едноезичен сайт

изработка на уеб сайт

От какво се определя цената на уеб сайтовете?

Цената на уеб сайтовете се определя от няколко неща:

 

Дали искате сайта да е с готов, вече направен дизайн/шаблон или искате нещо индивидуално. Обикновено ако ползвате гототов дизайн цената ще бъде в пъти по-евтина. Обратното обикновенно е в пъти по-скъпо за индивидуален дизайн.

Каква фунционалност желате да има сайта ви?
колкото повече неща желате да има/или да прави сайта ви – толкова повече цената ще се оскъпи. Естествено всички искаме сайта да прави всичко и да превежда само пари по банковата ни сметка- но да мислим реално. Прави ни впечатление, че доста често това което клиентите смятат за трудно и скъпо се оказва евтино, лесно и бързо за професионалистите, естествено има и обратният вариант- когато клиента смяна нещо за много лесно и логично, но е е точно обратното на практика. Решението: питайте и се съветвайте с професионалисти (не с приятели и роднини).

Къкъв желаете да е срока за изработка?
искате ли експресен сайт – пригответе се да платите повече. Обикновенно когато ви се дава оферта се дава и определен срок за изработка- всяко негово скъсяване – води до увеличаване на цената

Пакет поддръжка

Всеки успешен уеб сайт има нужда от професионална поддръжка за съществуването си, затова не забравяйте до добавите и пакет поддръжка към поръчката си. Предлагаме различни видове поддръжка в зависимост от нуждите ви. Ако не сте сигурни коя е подходящия за вашият уеб сайт – не се колебайте да се свържете с нас за съвет.

Фирменият/Бизнес сайт е изключително важна част от бизнеса в днешно време.

Той повишава доверието на клиентите ви. Прави възможно бързото им известяване при промоция, новини, нови услуги. Увеличава продажбите ви и то с изключително ниски разходи. Изключително удобно решение за клиентите ви да се запознаят в детайли с услугите ви. Работи 24/7 за вас.

Запитване за изработка на уеб сайт от тук

!TIPS

Знаете ли че в България бизнеса все още е с много нисък процент на имащите уеб сайтове