Цените за изработка на уеб сайт при нас обичайно са пакетни- т.е. включват всичко необходимо за първоначалното стартиране на вашият сайт. Всички изработени от нас сайтове са динамични – с лесен за ползване админ панел през който може да променяте съдържанието си сами и всички могат да се зареждат без проблем на мобилни устрийства – телефон, таблет.

изработка на уеб сайт
?

Изработка на онлайн магазин от 480лв

Не чакайте повече. Започнете да продавате веднага. 24/7 вашият онлайн магазин работи за вас. С неограничен брой категории и продукти, кошница и всичко необходимо.

?

Изработка на сайт -Universal пакет - 350лв включва

Всичко необходимо за вашият сайт за да започне да работи за вас веднага.

– изработка на сайт по посочен дизайн от предложени от нас. Домейн (името за сайта ви) за 1 година, мястото в интернет(хостинга) за 3 месеца, GDPR, SSL сертификат, форма за резервация, запитване или поръчка, разбира се и галерия за снимките ви. 

Малка част от готовите дизайни за всяка дейност и за всеки вкус. 

Цената за изработка на сайт по-избран по-долу дизайн – 350лв.

От какво се определя цената на уеб сайтовете?

Цената на уеб сайтовете се определя от няколко неща:

 

Дали искате сайта да е с готов, вече направен дизайн/шаблон или искате нещо индивидуално. Обикновено ако ползвате гототов дизайн цената ще бъде в пъти по-евтина. Обратното обикновенно е в пъти по-скъпо за индивидуален дизайн.

Каква фунционалност желате да има сайта ви?
колкото повече неща желате да има/или да прави сайта ви – толкова повече цената ще се оскъпи. Естествено всички искаме сайта да прави всичко и да превежда само пари по банковата ни сметка- но да мислим реално. Прави ни впечатление, че доста често това което клиентите смятат за трудно и скъпо се оказва евтино, лесно и бързо за професионалистите, естествено има и обратният вариант- когато клиента смяна нещо за много лесно и логично, но е е точно обратното на практика. Решението: питайте и се съветвайте с професионалисти (не с приятели и роднини).

Къкъв желаете да е срока за изработка?
искате ли експресен сайт – пригответе се да платите повече. Обикновенно когато ви се дава оферта се дава и определен срок за изработка- всяко негово скъсяване – води до увеличаване на цената

Пакет поддръжка

Всеки успешен уеб сайт има нужда от професионална поддръжка за съществуването си, затова не забравяйте до добавите и пакет поддръжка към поръчката си. Предлагаме различни видове поддръжка в зависимост от нуждите ви. Ако не сте сигурни коя е подходящия за вашият уеб сайт – не се колебайте да се свържете с нас за съвет.

Фирменият/Бизнес сайт е изключително важна част от бизнеса в днешно време.

Той повишава доверието на клиентите ви. Прави възможно бързото им известяване при промоция, новини, нови услуги. Увеличава продажбите ви и то с изключително ниски разходи. Изключително удобно решение за клиентите ви да се запознаят в детайли с услугите ви. Работи 24/7 за вас.

Запитване за изработка на уеб сайт от тук

!TIPS

Знаете ли че в България бизнеса все още е с много нисък процент на имащите уеб сайтове