Поддръжка

Препоръчваме:

  • Пакет “изгодно” – Поддържане на сайта в добро техническо състояние – 24/7. Актуализиране на съдържанието в  и  консултации по телефон, имейл или на място в офиса ни- до 4 астрономически часа на година общо. Следене за потенциални бъгове и опасности и вземане на мерки срещу тях. Обновяване на ядрото на сайта, както и компонентите му при нужда  – 70лв./година или 5.83лв./месец.

 

                                                         Най- добър!

  •  Пакет “месечен стандартен” -38лв на месец включва: хостинг и поддържане на сайта в добро техническо състояние – 24/7 за 365дни. Актуализиране на съдържанието в сайта ви и  консултации по телефон, имейл или на място в офиса ни- до 4 астрономически часа на месец общо. Следене за потенциални бъгове и опасности и вземане на мерки срещу тях. Обновяване на ядрото на сайта, както и компонентите му при нужда. Ежедневен пълен архив на сайта, както и запазването на такъв до 15 дни назад.

 

  • Стандартен пакет  – 160лв. на година/13,33лв. на месец – Включва “пакет изгодно”  за 10 часа
  • Пакет Макси – по договорка!
  • Часова поддръжка: 
    5 часа за 90лв,
    10 часа за 170лв.

* Пакетите за поддръжка важат само при предплащане от минимум  1 година, а за Пакет “месечен стандартен” – е необходим договор за 6 месеца или предплащането им.

* Времето за реакция за поддръжката при среден обем на работа  е 2-3 работни дни.