По-долу сме се опитали да систематизираме процеса на подготовката от ваша страна за изработка на сайта ви.

1. Изяснете идеята си, какво целите- презентация на фирмата ви, продажба он-лайн и т.н., изяснете си точно какво желаете да има в него – така ще се избегнат недоразуменията и изграждането му ще стане по- бързо.

2. На второ място си пригответе няколко имена (домейни), тъй като вероятността желаният от вас домейн да е вече регистриран е голяма.  Домейна е уникалното име на сайта – адреса на който той се намира. Обикновено домейна  изглежда така www.domein.com, eu, biz, info, org. Обадете ни се да го проверим дали е свободен и евентуално да го закупим.

3. Изберете пакет. Те са различни и включват различни неща, но всички ви дават всичко необходими за стартирането ви в интернет. Решете какъв ще е дизайна на сайта. Ако е пакет с готов дизайн трябва да изберете темплейт от бутона “готови дизайни”. Имайте в предвид, че горната част на всички темплейти се персонализира с ваша картинка, лого или текст. За промяна на цвета се доплащат 30лв. Картинките и текстовете в готовите дизайни са примерни и се заменят с ваши. Броя бутони също не зависи от дизайна, а от пакета който сте избрали. Уникалните дизайни са с различни пакети, но като цяло включват повече неща отколкото тези с готов дизайн и дизайна се прави с цветовете и менютата, които вие желаете.

4. Разгледайте допълнителните услуги- дали няма да ви е необходимо нещо от тях (например 2-ри език за сайта)? Ако ползвате наш хостинг може да се възползвате от 15% отстъпка от цената им с изключение на регистрацията в търсачки, изработка на лого и консултация.

Желаете много неща, но бюджета ви е ограничен…. спокойно! Сайтът ви винаги може да се надгражда след месец, два или година-  може да добавите още неща.

5. Пригответе материалите за сайта ви. Уточнете колко бутона ще има (според пакета) и как ще се наименоват, какво ще има в тях (пример: За нас, Услуги, Контакти, Галерия). Пригответе всичко на електронен носител (напр. флашка) или ни ги изпратете на имейл/скайп. Винаги посочвайте за кой сайт става въпрос!

6. Прочетете правилата в сайта ни: https://kupisait.eu/informacia

7. За да стартираме изграждането на сайта ви е необходимо да заплатите 50% авансово от сумата. Може да го направите на място в офиса ни, по банковата ни сметка или през сайта чрез ипей/пейпал. За всяко ваше плащане задължително се издава фактура и, или касова бележка. В основание вписвайте 50% аванс за изработка на сайт с готов/уникален дизайн (името на сайта ви/домейна). Окончателното плащане става, когато сайта ви е готов. Цялата ви необходима информация за това е в сайта в бутон- контакти.

Офисът е отворен всеки работен ден от 9:00-14:00 часа. За ваше улеснение е необходимо да уговорите среща за консултация.

Цените обявени в сайта ни са актуални