Цените за изработка на уеб сайт при нас обичайно са пакетни- т.е. включват всичко необходимо за първоначалното стартиране на вашият сайт. Всички изработени от нас сайтове са динамични – с лесен за ползване админ панел през който може да променяте съдържанието си сами и всички могат да се зареждат без проблем на мобилни устрийства – телефон, таблет.

изработка на уеб сайт

Изработка на онлайн магазин от 690лв

Не чакайте повече. Започнете да продавате веднага. 24/7 вашият онлайн магазин работи за вас. С неограничен брой категории и продукти, кошница и всичко необходимо.

Изработка на специфичен уеб сайт

Имате идеи за това как ще изглежда уеб сайта ви. Трябва ви определена функционалност. Пишете ни за оферта ще се радваме да изпълним проекта ви.

?

Изработка на сайт -Universal пакет - 490лв включва

Всичко необходимо за вашият сайт за да започне да работи за вас веднага. До 6 страници.

– изработка на сайт по посочен дизайн от предложени от нас. Домейн (името за сайта ви) за 1 година, мястото в интернет(хостинга) за 3 месеца, GDPR, SSL сертификат, форма за резервация, запитване или поръчка, разбира се и галерия за снимките ви. 

Малка част от готовите дизайни за всяка дейност и за всеки вкус. 

Цената за изработка на сайт по-избран по-долу дизайн – от  490лв.

От какво се определя цената на уеб сайтовете?

Цената на уеб сайтовете се определя от няколко неща:

 

Дали искате сайта да е с готов, вече направен дизайн/шаблон или искате нещо индивидуално. Обикновено ако ползвате гототов дизайн цената ще бъде в пъти по-евтина. Обратното обикновенно е в пъти по-скъпо за индивидуален дизайн.

Каква фунционалност желате да има сайта ви?
колкото повече неща желате да има/или да прави сайта ви – толкова повече цената ще се оскъпи. Естествено всички искаме сайта да прави всичко и да превежда само пари по банковата ни сметка- но да мислим реално. Прави ни впечатление, че доста често това което клиентите смятат за трудно и скъпо се оказва евтино, лесно и бързо за професионалистите, естествено има и обратният вариант- когато клиента смяна нещо за много лесно и логично, но е е точно обратното на практика. Решението: питайте и се съветвайте с професионалисти (не с приятели и роднини).

Къкъв желаете да е срока за изработка?
искате ли експресен сайт – пригответе се да платите повече. Обикновенно когато ви се дава оферта се дава и определен срок за изработка- всяко негово скъсяване – води до увеличаване на цената

Пакет поддръжка

Всеки успешен уеб сайт има нужда от професионална поддръжка за съществуването си, затова не забравяйте до добавите и пакет поддръжка към поръчката си. Предлагаме различни видове поддръжка в зависимост от нуждите ви. Ако не сте сигурни коя е подходящия за вашият уеб сайт – не се колебайте да се свържете с нас за съвет.

Фирменият/Бизнес сайт е изключително важна част от бизнеса в днешно време.

Той повишава доверието на клиентите ви. Прави възможно бързото им известяване при промоция, новини, нови услуги. Увеличава продажбите ви и то с изключително ниски разходи. Изключително удобно решение за клиентите ви да се запознаят в детайли с услугите ви. Работи 24/7 за вас.

Запитване за изработка на уеб сайт от тук

!TIPS

Знаете ли че в България бизнеса все още е с много нисък процент на имащите уеб сайтове 

0
Количката е празна