Информация

1. Преди да започнем изработката на сайт, клиента избира пакет от обявените в сайта, съответно темплейт(ако е с готов дизайн), брой бутони, домейн (име за сайта) и предоставя материалите за сайта (текст и снимки).
1.1 Фирмата не пише текстове и клиента отговаря изцяло за съдържанието на сайта си с предоставените материали за правописни грешки и “copywriting”.
1.2 При закупен хостинг или желание на клиента за ползването на друга фирма за хостинг, цената за изработка на сайта е +20%. Цената за хостинг услугата  при нас е 43лв/година.

1.3 При регистрация на домейн от нас, домейна (името на сайта пример: firma.com) винаги е собственост на клиента и се регистрира на подадените от клиента данни (име, телефон, имейл). Необходима е верификация на домейна в срок от 15 дни от регистрацията му. Верификацията се осъществява, като се кликне на линка в полученият имейл, получен на имейла който клиента е подал за регистрация на домейна.

2. Клиента заплаща 50% авансово преди започване на работа и 50% след като сайта е завършен.
2.1 При отказ от поръчката от страна на клиента – аванса не се възстановява.
2.2 При не подадени материали за сайта, както и липсата на кореспонденция две седмици след поръчката и авансовото му плащане, поръчката се счита за изпълнена и клиента дължи цялата сума за изработката му.
2.3 Сайта става собственост на клиента след окончателното му заплащане.
2.4 Клиента получава инструкции и достъп до администраторският панел, след като сайта е окончателно платен, с цел ограничаването на достъпа по време на работата по него.
2.5 Клиента дължи плащане до 5 дни след възникването на основание за такова и след като е уведомен. След 10-тия ден клиента дължи такса за забавяне на плащането в размер на 10% от неплатената сума.
2.6 За всяко плащане се издава касова бележка и/или фактура.

3. Клиента има право да следи процеса на работа по сайта му през цялото време. Да задава въпроси свързани с изработката му, както и да получава актуална информация.

4. Фирмата не осигурява безплатна техническа поддръжка на изработените сайтове след предаването им, освен ако не е включена в цената на пакета или не е доплатено за такава.

5. Фирмата не отговаря за щети, нанесени върху сайта вследствие на неправилното му администриране или даване на достъп на 3-ти лица.

6. Материали за бъдещият сайт се подават и приемат до 5 дни след подаване на поръчката за сайта .

7. Плащането на хостинг, не означава плащане – поддръжка и корекции на сайт, а качването и поддържането на сайта/вете в интернет пространството и видимостта им в интернет.

8. При нужда от възстановяване на сайт /по една или друга причина/ от архив е възможно само, ако клиента е съобщил за това в рамките на 10-15 дни от изчезването му от интернет пространството.  Услугата е безплатна, ако е спазен срока. Важи само за ползващите наш хостинг! При изваждане на архив на сайт по стар от 1 месец (ако е наличен), клиента заплаща такса в размер на 25лв.

9. Офисът работи всеки работен ден от 9:00-14:00 часа, освен ако не е поставено друго съобщение в сайта. Не е необходимо да уговаряте среща, в офиса винаги има няколко човека на ваше разположение.

10. За пакетите до 25 страници и с неограничен брой въвеждаме  информация в рамките на   10 уърдовски страници и 10 снимки или 10 продукта или 10 обяви според вида на сайта, след което клиента въвежда сам останалите посредством административен панел за управление на съдържанието, освен ако не е договорено друго.

11. След изработка на сайта клиента е длъжен да извърши тестове до 3 дни след предаването му и при грешка да информира своевременно.

12. Прехвърлянето на сайтове на друг хостинг, или прехвърлянето на профили става само след вече  платен хостинг за 1 година при нас.

13. Корекции в дизайна в процеса на работа се приемат се до 4 пъти, не неограничено (за сайтовете с индивидуален дизайн).

14. Текстовите материали се приемат на електронен носител или на имейл. За набор на текст от хартиен носител или снимка се доплаща минимум 20лв.

15. При плащане от чужбина е желателно да се ползва paypal. При плащане по банков път в различна валута от български лева се таксува +9,78лв. за превод (банкова такса за превалутиране).

16. Мобилни версии на сайт не са включени в пакетите, освен ако не е изрично упоменато/договорено. Цената за мобилна версия е от 20-100лв. според трудността.

17. Обучението включено в пакетите, не включва обучение по компютърна грамотност. За управление на сайтовете е необходима минимална такава ( писане на текст в word, ползване на имейл). Ако нямате такава силно желателно е да ползвате някакъв пакет поддръжка.

18. Срока за изработка на сайта е ориентировачен и зависи от скоростта на комуникацията и подаването на материали от клиента. За сайт по дизайн на клиента срока е до предлагането на първият вариант на дизайна.

19. В пакетите за изработка на уеб сайтове е включена базова оптимизация. Която е базова и не гарантира първа страница в гугъл, още повече – зависи от подадените ключови думи и ключовите думи на които клиента желае да излиза. За първа страница в гугъл препоръчваме,  гугъл реклама или абонамент при фирма за сео  оптимизация.

20. Базова оптимизация + е еднократна разширана базова оптимизация, надграждаща базовата заложена в пакетите, даваща по-добри резултати и включваща (карта на сайта за по-добра индексация, оптимизиране на съдържанието, регистрация в около 130 бг директории, съвети за по- бързо и добро индексиране). Въпреки това не ви гърантира първа страница в гугъл. За първа страница в гугъл препоръчваме,  гугъл реклама или абонамент при фирма за сео  оптимизация.

21. На всички изработени сайтове се поставя най-долу със ситен шрифт “design by kupisait”. Премахването му е допълнителна услуга и се заплаща по текущият ценоразпис.

  • Фирмата си запазва правото да променя актуалните цени и услуги.

Моля оценете