Фирмен Уеб Сайт-405лв

Изработката на фирмен сайт включва:

Всичко от базовият пакет, а именно динамично съдържание, админ панел за да може лесно да смените телефон, текст или снимки, име за сайта ви (домейн) за 1 година и разбира се място на за сайта ви в интернет (хостинг) за 3 месеца. Лесна за попълване форма за да се свържат с вас, за да резервират услуга или за да направят просто запитване идващи при вас на имейл.

И още:

Неограничен брой страници. Тук ограничения за броя страници няма- публикувайте на воля колкото желаете обем.  Качването на текстови и снимкови материали- до 10 страници (word) текст и 10 снимки. Останалите ще можете да ги качите с лесен админ панел- качвайте нови услуги, промоции, новини на воля.   Регистрация за Google places (Google My Business) – покажете бизнеса си/организацията си в google maps. Клиентите ви ще ви намират много по-бързо и ще помогне за по-добрата класация в търсенето. Така ще увеличите и доверието на клиентите ви във вашият бизнес. Модул Социални мрежи – малки иконки под или над текста ви с връзка за харесване в социалните мрежи- с това достигате до повече потенциални клиенти. Също така ви помага за оптимизацията на сайта и излизането му по-нагоре при търсене. Модул новини/блог – за да можете да публикувате активно новите ви новини, промоции и допълнителна информация. Така ще бъдете по-полезни за клиентите ви , а търсачките също ще оценят тези ваши усилия. В този пакет може да имате допълнителен език за сайта ви, ако желаете и го заявите. Естествено в пакета имате включена и базова оптимизация.

 

Фирменият сайт е изключително важна част от бизнеса в днешно време. 

Той повишава доверието на клиентите ви. Прави възможно бързото им известяване при промоция, новини, нови услуги. Увеличава продажбите ви и то с изключително ниски разходи. Изключително удобно решение за клиентите ви да се запознаят в детайли с услугите ви. Работи 24/7 за вас.

Фирмен Уеб Сайт-405лв was last modified: by