Какво е СЕО оптимизация?

поддръжка сайт

– най-общо казано това е оптимизирането на уеб  сайта ви. Така, че да бъде лесно намираем и индексиран в търсачките (google, yahoo и др.). Пример – първа страница в google. Защо всички искат да са на първа страница в google е повече от ясно предвид все по-голямото търсене на продукти и услуги в мрежата – бизнеса все повече навлиза в интернет. Затова излизането по-нагоре в търсачките е изключително важно- така посетителите в сайта ви се увеличават многократно, както и възможността за продажба. Осъзнаването на този факт води и все по-голямото търсене на тази услуга. СЕО оптимизацията е трудоемка и изискваща време услуга и затова често е и по-скъпа от самата изработка на уеб сайта.

Най-често се разгледа като on-page оптимизация и  off-page  оптимизация.

Използват се различни техники и инструменти- като пренаписване на страниците на сайта. Смяна на дизайна му или корекции по него, Въвеждане на правилни думи и описание. Увеличаване на скоростта на зареждане на сайта, създаване на качествени линкове към сайта ви (backlinks) и мн. други.  Затова е важно  СЕО специалистите да работят в тандем с уеб дизайнерите за да си бъдат взаимно от полза, както и на крайният клиент.

В днешно време когато броят на сайтовете в интернет пространството са увеличава непрестанно – маркетинга е определящ за успеха му. Ако имате уеб сайт, но никой не го вижда – реално няма да имате голяма полза от него освен за да го ползвате за визитка. Затова ние съветваме да инвестирате много повече за рекламата и оптимизацията му отколкото във визията му. Защото успешният сайт не е най-красивият сайт, а посещаваният уеб сайт. Цените на пакетите ни за СЕО оптимизация започват от 400лв.

Ние предлагаме различни стратегии и пакети за seo оптимизация и реклама.

Рекламата също е изключително важна в днешно време. Не случайно големите фирми комбинират всички методи – СЕ оптимизация и реклама. Това препоръчваме и ние на клиентите си- за постигането на най-добри резултати.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ТУК

! TIPS

Няма значение какъв сайт имате – важното е той да бъде посещаван.

0
Количката е празна