Мнения

Много Ви благодаря!!!

Сайта е страхотен!

Желая Ви много професионални успехи!
Благодаря още веднъж!
Стела Ерменкова –  Свежелина ЕООД
……………………………………..

Благодаря за работата ви! Сайта стана приятен и практичен за употреба. Дизайна се получи много добре.

Теодора Стамчева, Смарт Еко Сити ЕООД
…………………………………….
Получи се според мен един много стилен и красив сайт, за което ви благодаря .

Христо Найденов, Брилянт Найденов и СИЕ СД
…………………………………….
Искаме да изкажем огромната си благодарност към Екипа на „Бул Уеб” ЕООД участвал в създаването на сайта на ”Алпин Експерт” ЕООД. Благодарение на вашият професионализъм и креативност при съвместната ни работа бе изработена една уникална визия за нашия фирмен сайт, който бе изпълнен с изключителна прецизност и реализиран в кратки срокове.
Пожелаваме ви Много Успех и Доволни Клиенти, които да утвърдят позицията Ви на Лидер във Вашия бранш !!!

И. Иванов /Управител на „Алпин Експерт” ЕООД/
…………………………………….

Казвам се Васил Стоянов, собстеник съм на Финанс Салюшънс ООД. Много съм доволен от направената интернет страница на фирмата. От Купи сайт го направиха евтино, качествено и бързо. Ще продължа и за в бъдеще да работя с тях, защото са доказани професионалисти!
Финанс Салюшънс ООД
…………………………………….

Куписайт са коректна фирма, която изработва отлични сайтове!
Дидра 97 ЕООД
…………………………………….

” Изключително съм доволна от обслужването и изработката на моя он-лайн магазин, отзивчивост и коректно отношение по всяко време. Работата беше лесна, дори получих повече от колкото очаквах. Доверете се и ще останете много доволни, също като мен ! ”
usmivka-bg.com
…………………………………….

Управител съм на фирма “Мулти комфорт” ООД и съм много доволен от “kupisait”. Там са професионалисти с човешко отношение към клиентите си. Не се чудете, а на тях позвънете. Супер са!
Мулти комфорт ООД
…………………………………….

Казвам се Ясен Ботев, поръчах от kupisait.eu – един сайт, после ми хареса първия и поръчах втори, и съм напълно доволен, и дори ако имам нужда бих поръчал трети сайт.
Познавам хората там от кратко време и мога да ги характеризирам, като професионалисти отдадени на работата си, който работят с фантазия, така че сайта да се харесва и да е с максимален ефект.
Не без значение е, че при тях всичко е организирано и се предлага на конкурентни цени като домейн, хост и др., и клиента няма грижа да се занимава с неща, които му отнемат време и нерви, също така при тях всичко се извършва за много кратко време и качествено.
Спа студио Красота и живот
…………………………………….

Ние от ezikovpotal.com сме изключително доволни от бързото и качествено изпълнение на сайта ни, както и от професионалното отношение на екипа на kupisait.eu. Препоръчваме компанията на всеки, който желае качествени интернет решения на достъпна цена и професионално отношение.
www.ezikovportal.com
…………………………………….

Като водеща фирма в областта на Видео- стените и мултимедийната техника ние от УНИВЕРСАЛ-К избирахме дълго време web-developer, с цел да постигнем съответната визия и в мрежата. Избрахме kupisait.eu, които професионално и в кратък срок отговориха на изискванията ни, които не бяха никак малки. Резултатът можете да видите на universal-k.com. Препоръчвам kupisait на всички претенциозни клиенти.
Катя Кръстева
Управител на УНИВЕРСАЛ-К ООД