Изработка на сайт – базов пакет – Цена от 137лв.

В пакета влиза изработка на сайт с адаптивен за мобилни готов устройства дизайн – АКО НЕ НАМИРАТЕ ПОДХОДЯЩИЯТ ЗА ВАС ДИЗАЙН- ПИШЕТЕ НИЕ НИЕ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ТАКЪВ. Ако ви трябва фирмена визитка  онлайн- това е пакета

– с  до 5 вътрешни страници с текст и снимки – покажете кои сте и какво предлагате в стегнат, кратък вид
– панел с който ще можете лесно да променяте съдържанието на сайта – без код и на български език. Общо взето панела имитира word или имейла ви.

– Ще поставим и форма за контакт или форма за поръчка за да улесним контакта с вас

-SSL сертификат – става задължителен за сайтовете, особенно за оналйн магазините- защото без него някои браузери изобщо няма да заредят сайта ви – а ще изписва съобщение, че сайта ви не е сигурен. Представлява едно катинарче пред домейна (името на сайта) и фунцията му е да криптира информацията за да направи сайта ви по-сигурен. Отразява се и на класирането в търсачките.

-GDPR готов – иначе казано General Data Protection Regulation – защита на даните и искането на съгласие на клиента за обработка на дадените такива- т.е. съобщение за бисквитки  в сайта , политика за личните данни на фирмата, както и съгласие с тях при изпращането на запитване или поръчка през сайта
-Въвеждането на заглавие, описание и ключови думи за сайта ви (key words, meta title, meta description)

– Гугъл или подобна карта в контакти

– 2 часа обсъждане на бъдещият сайт и обучение за работа с админ панела(общо). За нас времето е ценно!
-Обяснения с картинки как да работите със сайта ви
-До 2 картинки неограничени от лиценз за ползване в сайта от банка за снимки предложени от нас. Всяка следваща се доплаща.

Включва всичко от базовия +

– 5+5 страници

– Галерия с  изображения и Възможност за видео
– Уебмейл – 3 бр.(например: info@sait.com)
– Хостинг за 1 месец – накратко това е интернет пространстото което ползват файловете на сайта ви -за да бъде той видим в интернет. Хостинга и домейна ви са вид ежегоден консуматив за сайта ви.Плащат се на годишна и месечна база (за хостинга).

– Домейн завършващ на .com, biz, eu, org, info, net за една година – накрато това е адреса на сайта в интернет( името на сайта ви)

– Базова оптимизация

– Качване на материали на клиента до 10 страници

Изберете изработка на сайт с кой да е шаблон по-долу само за 200лв. Ако не можете да изберете ние ще ви предложим подходящият.

« 1 на 2 »
Изработка на сайт – базов пакет – Цена от 137лв. was last modified: by