Изработка на онлайн магазин – 280лв

 

Сравни цените

Пакетни цени за изработка на онлайн магазин

Онлайн магазин– стандарт 280лв еднократно

   

Без ограничения за продуктите,  категориите и производителите ви Кошница с избраните продукти и мн. др.

И още:……………………….

Какво включва пакета? Изработка на он-лайн магазин (еЕлектронен магазин) с пазарска кошница с адаптивен за мобилни устройства готов дизайн Добавяне на слайд (въртящи се картинки) По желание на клиента може да досе добавят или махнат сменящите се картинки (т.нар. слайд). Добавете спокойно неограничен брой категории, продукти и производители Можете лесно да обновявете съдържанието на магазина с лесен за навигиране админ панел, който не изискава специални умения от ваша страна.

Снимките в магазина се качват и преоразмеряват автоматично, ще може да добавите и допълни изображения към основното за да добият клиентите ви по-пълна представа за продукта ви. Разбира се има и форма за поръчка  с или без регистрация (може да се пазарува и като гост)- вие решавате Количка със продуктите, които е избрал клиента Статус на поръчката и известяване на клиента и на администратора на магазина за поръчка Плащане с наложен платеж, по банков път, epay, paypal, картови плащания Автоматично изпращане на имейл до клиента и до администратора на сайта при поръчка Темплейта може да се персонализира с ваше лого, изображение или друго подходящо изображение Уебмейл с името на сайта напр. sales@magazin.com – 3 бр. Безплатен хостинг и техническа поддръжка на магазина за 1 месеца 2 часа безплатна консултация за обсъждане на бъдещият сайт и обучение за работа с административният панел(общо). За нас времето е ценно! инструкции с картинки за работа със сайта Безплатен домейн, завършващ на .com, biz, eu, org, info за една година Модул за последно разглеждани продукти Модул за най-продавани продукти Фейсбук бутон Модул социални мрежи за всеки продукт Вградена система за следене на поръчките Модул за най-нови продукти,  препоръчани продукти, свързани продукти История на поръчките Опция за намаления Допълнителни изображения на продукт Професионална консултация и насоки за успешна реализация на сайта Интегриране със  спиди или рапидо за автоматично изчисляване на доставката (едно от тях) или фиксирана доставка до адрес или офис на куриер

* Въвеждаме  информация в рамките на 10 продукта и 10 категории, след което клиента въвежда сам останалите посредством административен панел за управление на съдържанието, ако не е договорено друго. *Всяко едно от гореизброените  модули влиза в пакетите и може да бъде сложено безплатно в сайта ви, но трябва да бъде заявено при поръчката на сайта. Възможни са цветови вариации на  темплейтите. Виж демо на Онлайн Магазин тук Ако идеята ви е само да представяте продуктите/услугите  си детайлно с/без цена и опция за пазаруване онлайн- то тогава вероятно пакета за изработка на онлайн каталог ще е много по- подходящ за вас. Заявете вашият онлайн магазин от тук ! TIPS Знаете ли, че в повечето развити държави и особенно в Щатите има все по-голяма тенденция  класическите магазини да затварят обектите си за да  преминават изцяло в онлайн пространсвото. Така разходите се намаляват драстично, а възможностите са огромни.
Изработка на онлайн магазин – 280лв was last modified: by